Lena

Lena

Jag är Internationellt Certifierad ICC Coach & Life Coach hos Lars-Eric och Elene Uneståhl, på Uneståhl Education i Örebro. Jag är även Diplomerad Massör.

Att arbeta med mig ska vara kul och avslappnande men samtidigt ge energi.
Som Life Coach inspirerar jag dig att se det bra livet du lever idag och hur du kan göra det ännu bättre i framtiden. Jag är en tränad lyssnare, som genom frågor lockar fram svar och insikter om dig själv. Vilket utmanar dig till nya tankebanor. I mitt coachande är jag rak, ärlig och icke dömande.

Som massör arbetar jag med djupgående massage där triggerpunkts behandling ingår. Jag arbetar också med avslappnings massage. Är du stressad och har svårt att koppla av inkluderar jag även mental avslappning.

Att kombinera coaching och massage har visat sig ge mycket goda resultat för välbefinnandet!

Allt startade med mig själv

…..

Under 20 års tid var det full fokus på arbete där klimatet blev allt tuffare med tiden. Jag var småbarnsmamma, resande säljare och fru. Under denna perioden renoverade vi vårt hus och min man startade eget... En situation som till slut blev ohållbar. En dag blev det tvärstopp. Jag fick diagnosen utbrändhet. Insikten var ett faktum – en förändring var ett måste. Slumpen gjorde att jag fick kontakt med en coach. Det blev min öppning till nya utmaningar och nya möjligheter. Ansvaret ligger på dig själv för att du ska må bra och ha balans i vardagen.

Om mig
Lycklig

Min ambition

.

Jag vill hjälpa andra att hitta harmoni och fysisk balans i tillvaron. Min vilja och styrka är att inspirera individer att hitta verktygen till självhjälp. Det leder till att bitar som saknas i ett framtida livspussel kan läggas. Med tydliga mål, insikter och nya tankebanor skapas positiv energi som för individen framåt.

Close
Massör, coach och PT på Råå
Öppettider

Måndag – Fredag:
08:00 – 18:00

Lördag:
Öppet vid bokningar

 

Sociala medier
LENA