Träning

Träning

De flesta av oss VET att man bör träna fysiskt regelbundet. De flest VILL också träna och få in en rutin men väldigt ofta finns det hinder. Tidsbrist, trötthet och motivation att gå in på gymmet är vanliga hinder.

Behöver du hjälp att komma igång, hör av dig till mig 0709-146259

Varför träna?

ALLA mår bra av att röra sig regelbundet!

När vi tränar muskler och leder i kombination med underhåll av kondition förbättras immunförsvaret och vi minskar risken för skador.

Man blir lycklig av att träna!

Dessutom mår vi bättre psykiskt av att träna. Det frisätts endorfiner – “lyckohormoner” – vid fysisk aktivitet. Ett träningspass kan vara bästa medicinen när man känner sig trött, nere och omotiverad.

Att träna ska vara kul!

En av det viktigaste ingredienserna för att hitta motivationen i sin träning är att det ska vara kul. Det gäller att hitta den träningsform som passar dig.

Mina träningspass baseras på funktionell träning där bålstyrka, ben och balans är viktiga ingridienser. Konditionsträning inkluderas alltid i varje träningspass.

Individuell träningen eller i grupp, du väljer själv. Jag hjälper dig med “kom-igång-träning” och kör utomhus året runt. Att träna utomhus ger mer än bara frisk luft. Det ger dessutom bättre sömn och stärker immunförsvaret. Träningen passar dig som inte vill in på gymmet.

Jag håller till i Jordbodalens utegym i Helsingborg.

Close
Massör, coach och PT på Råå
Öppettider

Måndag – Fredag:
08:00 – 18:00

Lördag:
Öppet vid bokningar

 

Sociala medier
LENA